| 2019. június. 22. | 1 perc olvasás

Rubint Réka diktálta az ütemet a balfi Egészségnapon

Rubint Réka rázta formába a mozogni vágyókat szombaton a balfi Egészségnapon. A rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt lelkesen követték a fitneszguru edzését, amelyet kemény, de nagyon hatásos kihívásként éltek meg.

- Mivel az egészség nagyon fontos, ezért idén Balf Részönkormányzata úgy döntött, hogy elhív egy húzónevet, aki sokakat tud a mozgásra bírni – emelte ki Péli Nikoletta képviselő, a Településrészi Önkormányzat elnöke. - Rubint Réka mellett döntöttünk, aki nagyon sikeressé tette a rendezvényünket, ugyanis több tucatnyian döntöttek úgy, hogy tornáznak egy kiadósat – fűzte hozzá.


fotó: Griechisch Tamás

- Jó látni, hogy ilyen sokan vannak itt – emelte ki Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok. - Ugyanis a sport nem csak arról szól, hogy eddzük az izmainkat és ezzel karbantartjuk a testünket, hanem így a lelkünket is ápoljuk, például azáltal, hogy az Egészségnaphoz hasonló rendezvényeken csoportosan éljük meg a mozgás élményét. A sportolás során tehát nagyszerű közösségek tudnak összeverődni, így egyszerre sok ember tud hasznosan kikapcsolódni – fejtette ki.


fotó: Griechisch Tamás

A rendezvényen több vetélkedő is megmozgatta a gyermekeket, a legkisebbek pedig az ugrálóvárat is meghódíthatták. Az Egészségnapot a balfi részönkormányzat szervezte és támogatta – például italok, gyümölcs és fagylalt biztosításával a résztvevőknek.

Kattintson egy képre a galériánk megtekintéséhez!

Legnépszerűbb cikkek