Fertő Part

A Fertő-Hanság Nemzeti Park kapuja lesz a Fertő Part

2019. 07. 01.

A Fertő Part fejlesztés egyik legfontosabb eleme lesz az az ökoturisztikai látogatóközpont, amely a Fertő – Hanság Nemzeti Park kapujának is tekinthető. A hatalmas zöld övezet abban segít majd, hogy a Nemzeti Park értékeit koncentráltan ismerhesse meg mindenki, megvédve ezzel a sérülékeny belső területeket.
Tovább...

Mozaik - Guller Zoltán (VIDEÓ)

2019. 06. 29.

A Fertő Part fejlesztésének turisztikai vonzerejéről, idegenforgalmi lehetőségeiről beszél Mozaik című műsorunkban Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.
Tovább...

Mozaik - Kulcsárné Roth Matthaea (VIDEÓ)

2019. 06. 29.

Mozaik című műsorunk vendége Kulcsárné Roth Matthaea, a Fertő-Hanság Nemzeti Park igazgatója, aki a Fertő Part fejlesztésével kapcsolatos természetvédelmi kérdésekre ad fontos válaszokat.
Tovább...

A Fertő Part az élmények otthona lesz

2019. 06. 27.

A Fertő Part fejlesztése Magyarország Kormányának támogatásával, kizárólag hazai forrásból valósul meg. A készülő beruházás olyan szabadidős központ lesz, amelyben széles társadalmi rétegek találhatnak maguknak kikapcsolódási lehetőséget. A Fertő Part az élmények otthona lesz - írja a Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. A közleményt változtatás nélkül közöljük.
Tovább...

Megkezdték a medervizsgálatot a Fertőn

2019. 06. 14.

Átfogó medervizsgálatot végeztet a Fertőrákosi öböl területén június 14. és június 30. között a Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. A munkálatok célja, hogy a mederben található idegen, vagy veszélyes tárgyak a felszínre kerüljenek. A részletes vizsgálatot a Fertő Tavi Speciális Kutató és Mentő Vízi Polgárőr Egyesület és a Győri Speciális Mentők Közhasznú Egyesülete közösen végzi.
Tovább...

Átfogó medervizsgálatot tartanak a Fertőrákosi öböl területén

2019. 06. 06.

Felhívjuk a Fertő tavi horgászok, sport vitorlázók, wind- és kitesurf sportolók figyelmét arra, hogy június 14. és június 30 –a között a Fertőrákosi öböl területén, a Sopron – Fertő Vízi Telep átfogó fejlesztése (Fertő - Part fejlesztés) részeként a Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. átfogó medervizsgálatot végeztet.
Tovább...

Elindulhat a horgászidény a Fertő tónál

2019. 04. 10.

Visszatérhetnek a horgászok a Fertő tóra. A csónakok az idei szezonban is maradhatnak a kikötőben. A határozott időre, augusztus 31-ig szóló bérleti szerződéseket a napokban köthetik meg a horgászok a Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. –vel.
Tovább...

Őrzik, de látogatható a Fertő

2019. 01. 10.

Területelőkészítő munkálatok miatt január 10-től napi 24 órában őrzik a Fertő tavi munkaterületet, amely azonban látogatható.
Tovább...

A hét témája - Fertő parti fejlesztések (VIDEO)

2019. 01. 09.

Vendégünk volt Kárpáti Béla a Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója.
Tovább...

Fejlesztés a Fertő tónál

2019. 01. 09.

Teljesen megújul és korszerűsödik a Fertő tó környezete az ország legnagyobb turisztikai fejlesztése során. Cikkünkben megismerheti a Modern Városok Program által 30 milliárd forintból megvalósuló beruházás fontosabb elemeit és azokat a kérdéseket is kifejtjük, melyek a tavon működő közösségeket érintik.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...