Fertő Part

Megkezdték a medervizsgálatot a Fertőn

2019. 06. 14.

Átfogó medervizsgálatot végeztet a Fertőrákosi öböl területén június 14. és június 30. között a Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. A munkálatok célja, hogy a mederben található idegen, vagy veszélyes tárgyak a felszínre kerüljenek. A részletes vizsgálatot a Fertő Tavi Speciális Kutató és Mentő Vízi Polgárőr Egyesület és a Győri Speciális Mentők Közhasznú Egyesülete közösen végzi.
Tovább...

Átfogó medervizsgálatot tartanak a Fertőrákosi öböl területén

2019. 06. 06.

Felhívjuk a Fertő tavi horgászok, sport vitorlázók, wind- és kitesurf sportolók figyelmét arra, hogy június 14. és június 30 –a között a Fertőrákosi öböl területén, a Sopron – Fertő Vízi Telep átfogó fejlesztése (Fertő - Part fejlesztés) részeként a Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. átfogó medervizsgálatot végeztet.
Tovább...

Elindulhat a horgászidény a Fertő tónál

2019. 04. 10.

Visszatérhetnek a horgászok a Fertő tóra. A csónakok az idei szezonban is maradhatnak a kikötőben. A határozott időre, augusztus 31-ig szóló bérleti szerződéseket a napokban köthetik meg a horgászok a Sopron – Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. –vel.
Tovább...

Őrzik, de látogatható a Fertő

2019. 01. 10.

Területelőkészítő munkálatok miatt január 10-től napi 24 órában őrzik a Fertő tavi munkaterületet, amely azonban látogatható.
Tovább...

A hét témája - Fertő parti fejlesztések (VIDEO)

2019. 01. 09.

Vendégünk volt Kárpáti Béla a Sopron-Fertő Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója.
Tovább...

Fejlesztés a Fertő tónál

2019. 01. 09.

Teljesen megújul és korszerűsödik a Fertő tó környezete az ország legnagyobb turisztikai fejlesztése során. Cikkünkben megismerheti a Modern Városok Program által 30 milliárd forintból megvalósuló beruházás fontosabb elemeit és azokat a kérdéseket is kifejtjük, melyek a tavon működő közösségeket érintik.
Tovább...

Fertő-tó: ez év utolsó negyedévében indul a harmincmilliárd forintos fejlesztés!

2018. 06. 15.

A 2018-as év utolsó negyedévében indul a Fertő tó partjának harmincmilliárd forintos fejlesztése, amellyel kapcsolatban szakmai bemutatót és sajtótájékoztatót is tartottak pénteken Sopronban.
Tovább...

Közgyűlés: ünnepi pillanatok és fontos döntések

2018. 05. 31.

Huszonhat napirendi pont szerepelt a csütörtöki közgyűlésen, amelyen többek közt olyan fontos előterjesztésekben születtek döntések, mint hogy ki vezesse a jövőben a Soproni Szociális Intézményt, vagy hogy milyen szabályozás lépjen érvénybe a Fertő-tavi cölöpházak újjáépítésének engedélyeztetése ügyében.
Tovább...

Turisztikai fejlesztés Sopron-Fertő térségben

2018. 02. 21.

Közel hatvanmilliárd forintból fejlesztik a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai térséget 2020-ig, a befektetéstől a turizmus jelentős növekedését várják. - hangzott el a soproni sajtótájékoztatón amelyen a soproni városvezetés is részt vett.
Tovább...

A 2016. 08. 01. előtti hírek az alábbi címen érhetők el: http://www.sopron.hu/Sopron/portal
Kérem, várjon... Kérem, várjon...